HAV Poule 25 gevuld met derby’s en een jackpot van 250 euro

Na een weekje rust in verband met het beperkte programma staat komend weekend HAV Poule nummer 25 op het programma. De jackpot staat dankzij Nederbet de komende speelronde op 250 euro. Wij hebben weer zes mooie wedstrijden voor u geselecteerd!

Met nog vijf wedstrijden te gaan neemt de spanning in diverse competities toe.  De eerste kampioenschappen kunnen komen weekend al gevierd worden. Worden DCG en AFC zondag kampioen? Ook de strijd onderin blijft erg spannend. Wij hebben weer zes aantrekkelijke wedstrijden voor u geselecteerd.

Een van de wedstrijden in de nieuwe HAV Poule is die tussen de  nummers 1 (HBOK) en 2 (DVVA) uit de zaterdag tweede klasse A. Op zondag twee degradatie duels uit 1A; DEM-Zeeburgia en Pancratius-NVC. Een klasse lager twee regio derby’s uit 2B. Bovenin de strijd tussen Weesp en Buiksloot en onderin het duel tussen RODA’23 en Abcoude.

Foto Rikus de Lange: DVVA en HBOK is een belanden wedstrijden in de HAV Poule
Foto Rikus de Lange: DVVA en HBOK is een beladen wedstrijd in de HAV Poule

Gebruik onze website om tot een goede voorspelling te komen.  Kijk dus op de klassenpagina’s  van de desbetreffende klassen en voorspel de wedstrijden juist en maak kans op 250 euro!

Uw voorspelling dient weer uiterlijk voor zaterdag 13:00 uur bij ons bekend te zijn.

Deelnemen aan de HAV Poule is erg eenvoudig. Ga naar de HAV Poule pagina en schrijf je gratis in. Vervolgens laat je je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Alle zes wedstrijden goed en je wint (of een deel bij meerdere winnaars) de jackpot. Sinds de start op 7 september hebben we al meer dan 1000 euro uitbetaald. Zonder een geldige username is je inschrijving niet geldig. Zorg er tevens voor dat je account geactiveerd is. Deelname is gratis! Nog geen deelnemer? Schrijf je hier in!

De zes wedstrijden voor komend weekend  (5 en 6 april) zijn de volgende:

vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!