HAV Poule komend weekend op 400 euro

Afgelopen weekend was er geen HAV Poule in verband met het beperkte programma. Komend weekend gaan we dankzij Nederbet gewoon weer verder en staat de jackpot op 400 euro. Nu de spanning toeneemt zullen we net als andere jaren weer verrassende uitslagen krijgen in de slotfase van de competitie.

Onze aandacht gaat natuurlijk uit naar de regio clubs die strijden om de titel of tegen degradatie. Zo hebben we de derby tussen Swift en WVHEDW en de strijd om de titel in zaterdag 2A tussen HBOK en Beursbengels. Op zondag moet De Dijk vol aan de bak tegen EDO om de nacompetitie te halen en in de vierde klasse F gaan KDO en Zuidoost United uitmaken wie er kampioen gaat worden.

Gebruik onze website om tot een goede voorspelling te komen.  Kijk dus op de klassenpagina’s  van de desbetreffende klassen en voorspel de wedstrijden juist en maak kans op 400 euro!

Uw voorspelling dient weer uiterlijk voor zaterdag 13:00 uur bij ons bekend te zijn.

Deelnemen aan de HAV Poule is erg eenvoudig. Ga naar de HAV Poule pagina en schrijf je gratis in. Vervolgens laat je je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Alle zes wedstrijden goed en je wint (of een deel bij meerdere winnaars) de jackpot. Sinds de start op 7 september hebben we al meer dan 1000 euro uitbetaald. Zonder een geldige username is je inschrijving niet geldig. Zorg er tevens voor dat je account geactiveerd is. Deelname is gratis! Uw voorspelling dient uiterlijk zaterdag 3 mei om 13:00 uu bij ons bekend te zijn.

De zes wedstrijden voor 3 en 4 mei zijn de volgende:

vooraf 400 euro

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!