Home / Algemeen / HAV-Poule; Laatste volledige speelronde

HAV-Poule; Laatste volledige speelronde

Vorige week slaagde niemand erin om alle zes de wedstrijden goed te voorspellen waardoor de jackpot deze week stijgt naar 150 euro. Hoewel in de meeste competities de beslissingen al zijn gevallen staan er dit weekend nog enkele belangrijke wedstrijden op het programma.

AFC is zo goed als zeker van een langer verblijf in de Topklasse. De ploeg van Stanley Menzo krijgt op de laatste speeldag nog wel een pittige uitwedstrijd tegen de Treffer voor de kiezen.

HBOK heeft nog een goede kans om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg staat laatste in de eerste klasse maar neemt het zaterdag op tegen het eveneens laag geklasseerde GHC. De winnaar van het duel kan nacompetitie ontlopen als DSO thuis punten morst tegen Haaglandia.

Swift kan zaterdag kampioen worden in de eerste klasse en promotie naar de hoofdklasse afdwingen. Dan moeten de Amsterdammers wel de uitwedstrijd tegen Nootdorp tot een goed einde zien te brengen.

De ontknoping in de zaterdag tweede klasse A is er eentje uit een jongensboek. Op de laatste wedstrijddag kunnen er nog drie clubs kampioen worden. De nummer een van ranglijst (WV-HEDW) neemt het in eigen huis op tegen de nummer vier (AFC). Een overwinning volstaat om kampioen te worden in de tweede klasse. De nummers twee en drie strijden in een rechtstreeks duel tegen elkaar en zullen beide hopen op puntverlies van WV-HEDW om nog uitzicht te houden op het kampioenschap.

De Dijk morste afgelopen weekend dure punten en lijkt de titel in de eerste klasse te kunnen vergeten. Toch zullen de Amsterdammers in het uitduel bij Westlandia moeten winnen om bij puntverlies van Magreb toch nog een beslissingswedstrijd te kunnen afdwingen.

HAV Poule

De jackpot staat nu op

€150,00

 

Meedoen is eenvoudig. Maak een account, via deze link, aan op Nederbet en meld je gratis aan! Vervolgens kun je op onze Facebookpagina (of in de Facebookgroep) je voorspelling achterlaten. Vermeld daarbij je Nederbet username. Als je niet over Facebook beschikt kun je je voorspelling mailen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Voorbeeld: pietje53:  1-1-x-1-2-x

*Mocht je de jackpot (of een gedeelte) winnen dan wordt het bedrag overgemaakt op je Nederbet account. Het bedrag is direct van jou maar je kan het pas opnemen als je minimaal zes (6) keer gespeeld hebt met een minimale quote van twee (2) op een rijtje of een losse wedstrijd