HAV Poule start 2015 met 500 euro

De dertiende en laatste HAV Poule van 2014 heeft geen winnaar opgeleverd. Zo sluiten we het eerste deel van het seizoen af met slechts een winnaar. Luc van Bolderick wist ruim twee maanden geleden 300 euro te winnen. In de aanloop van het weekend van 24 en 25 januari gaan we weer verder met de HAV Poule.

Nederbet doet er zoals gewoonlijk weer vijftig euro bij zodat we het nieuwe jaar beginnen met een jackpot van 500 euro! Afgelopen weekend leek het er op dat we eindelijk weer eens een winnaar zouden krijgen. Met vier zeges voor d thuisploeg laf dat ook redelijk voor de hand. De gelijke spelen bij Zeeburgia-Weesp en Magreb-JOS zorgde er echter voor dat de jackpot weer blijft staan.

Doet u nog niet mee aan de HAV Poule? Deelname aan de leukste amateur voetbalpoule is volledig gratis. Het enige dat u hoeft te doen is via deze link een account, en dus een username, aan te maken. Vervolgens laat u uw voorspelling achter als recatie op het bericht met de nieuwe HAV Poule.  De nieuwe HAV Poule verschijnt op woensdag 21 januari 2015.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)