HAV volgt nu ook eredivisie zaalvoetbal

Het Amsterdamsche Voetbal heeft besloten om dit seizoen ook de eredivisie zaalvoetbal te gaan volgen. Naast het mannen en vrouwen voetbal is nu ook het hoogste niveau van het zaalvoetbal op onze site te volgen. Amsterdam heeft in AORC/Lebo een mooie club in de eredivisie.

Voorzitter Ronald van Teeffelen van AORC/Lebo: “ Wij zijn blij dat Het Amsterdamsche Voetbal nu ook het zaalvoetbal op haar website gaat plaatsen. Wij zijn een echte aanvulling op het huidige aanbod van Het Amsterdamsche Voetbal. Wij zijn blij om nu bij alle andere clubs in Amsterdam te horen. En natuurlijk hopen we op deze manier nog meer mensen kennis te laten maken met deze mooie tak van voetbal. We zullen binnenkort dan ook een actie starten voor de bezoekers van Het Amsterdamsche Voetbal middels het beschikbaar stellen van kaarten voor onze thuiswedstrijden.”

Op 9 november speelt AORC?lebo thuis tegen Leekster Eagles. De wedstrijd begint om 19:00 uur in de Sporthallen Zuid
Op 9 november speelt AORC/Lebo thuis tegen Leekster Eagles.                                                                                      De wedstrijd begint om 19:00 uur in de Sporthallen Zuid

Met de aanvulling van het zaalvoetbal beschikt HAV nu over al het topvoetbal in Amsterdam en omstreken op amateur gebied.  De aanpassing dat spelers tegenwoordig weer actief mogen zijn op het veld en in de zaal maakt het voor HAV een logische stap om er meer aandacht aan te besteden.  Het Amsterdamsche Voetbal zal tevens bekijken of er een samenwerking mogelijk is met AORC/Lebo tijdens Amsterdam Indoor in Borchland.

Mathijs Groenewoud:  “Het zaalvoetbal ligt al een tijd in onze planning om aan de website toe te voegen. Wij zijn blij dat het nu gelukt het. We denken op deze manier aan de vraag van onze bezoekers te voldoen. Veel spelers die wij op het veld volgen, spelen ook nog steeds in de zaal. Zij zullen dus zeker interesse hebben. Net zoals het vrouwen voetbal komen we tegemoet aan de wensen van onze bezoekers. “

Op zaterdag 23 november zal Het Amsterdamsche Voetbal  een samenvatting maken van de thuiswedstrijd tegen JCK/Aiso. Daarnaast zullen we wekelijks een verslag maken van de gespeelde wedstrijd en natuurlijk houden we, net zoals bij alle andere klassen, de rangen en standen bij.

Wilt u weten hoe AORC/Lebo er voor staat? Kijk dan op de klassenpagina van het zaalvoetbal.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)