HAV wenst iedereen veel sportiviteit in 2015

Het Amsterdamsche Voetbal wenst al haar lezers een gezond, gelukkig en sportief 2015! Dat op sportief gebied maar veel wensen uit mogen komen. Ook hopen wij dat wij onze website naar een nog hoger niveau kunnen brengen en u nog meer van dienst kunnen zijn in 2015.

Zo gaan we dit jaar bekijken of we een talkshow kunnen starten. De eerste gesprekken zijn daar over gaande. We hopen u daar binnenkort meer over te kunnen vertellen. Verder hebben we het Kampioenschap van Amsterdam en Het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal goed tekenen en dit jaar komen we met een verrassende wending. Noteer 22 augustus maar vast in uw agenda!

Ons vierde levensjaar zal verder net zo vertrouwd zijn als de voorgaande jaren. Verslagen, nieuws, fotoreportages, meer video reportages, wedstrijden van de week en natuurlijk alle uitslagen en standen zijn ook in 2015 weer op onze site te vinden.

Wij dank u voor uw steun het afgelopen jaar en hopen ook in het nieuwe jaar weer op u te mogen rekenen. Wij willen ook via deze weg onze sponsors en adverteerders bedanken voor hun steun.

Op naar een mooi jaar met vriendschap en verbroedering in het Amsterdamse amateurvoetbal!

Mathijs Groenewoud
Jos van Mieghem

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)