HAV Win Actie: Sex, Drugs en Voetbal

Zelf voetballen is misschien wel het leukst, maar lekker lullen erover minstens zo gaaf. En welke onderwerpen zijn dan vaak het mooist? Juist, die over de kleurrijke profs, die van alles hebben uitgehaald. Ze zijn sexverslaafd of aan de drugs, gokken zich suf, maken met van alles en iedereen ruzie en/of halen de gekste dingen uit. Kortom: ze doen graag iets wat God verboden heeft.

Van Maradona tot George Best en van Romário tot onze eigen Edgar Davids. Over hen is nog wel eens wat gepubliceerd. Feit is dat er ook nog veel onontdekts is. En: zelfs de hardcore voetbalfan zal veel vergeten zijn of geen tijd hebben gehad alle (anderstalige) biografieën van deze topvoetballers te lezen.

Het boek ‘Sex, drugs en voetbal’ bevat een verzameling van de grootste en beroemdste bad boys van de laatste jaren. Hun fratsen, affaires, ruzies en controversiële acties worden op humoristische wijze beschreven. Een boek voor de voetballiefhebber die in de kroeg, in de derde helft of op vakantie aan zijn vrienden wat te vertellen wil hebben.

Auteur Maarten Bax is 25 jaar sportjournalist, werkte in binnen- en buitenland en ontmoette vele van deze bad boys. Je mag hem een specialist op dit gebied noemen na zijn eerdere boeken. Bax voetbalt zelf al zijn hele leven en weet dus waar de gemiddelde voetbalfan het graag over wil hebben… Sex, drugs en voetbal!

Bij Het Amsterdamsche Voetbal geven we vier exemplaren van het boek weg. Het enige wat hiervoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl onder vermelding van prijsvraag. Vergeet in de mail niet je contactgegevens te vermelden zodat we de prijswinnaars op de hoogte kunnen stellen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)