HBOK boekt verdiende overwinning tegen Nootdorp

HBOK heeft ook haar tweede uitwedstrijd winnend afgesloten. Tegen Nootdorp speelde het elftal van Don Guezen een goede wedstrijd en won het terecht met 1-3. Door de zege start HBOK de competitie goed en staat het op de vijfde plek in de zaterdag eerste klasse B.

HBOK speelde een uitstekend eerste helft en was veel sterker dan Nootddorp in de eerste 45 minuten. De 0-1 was dan ook juiste weergave van de verhoudingen en werd gemaakt door Michael Malmberg. Ondanks het sterke spel van de bezoekers kwam Nootddorp voor rust via Mike Holleberg op gelijke hoogte. Dit gebeurde nadat de thuisploeg weigerde de bal uit te spelen. Vlak voor rust gerechtigheid in Nootdorp. HBOK kwam namelijk opnieuw op voorsprong. Robert Stuut schoot een vrije trap fraai raak en zorgde voor een 1-2 ruststand.

FullSizeRender 4

In de tweede helft probeerde Nootdorp de bezoekers onder druk te zetten. HBOK bleef echter overeind en wist zelf genoeg kansen op de beslissing te creëren.  De 1- viel diep in de tweede helft en werd door Tom Clobus tegen de touwen geschoten. Na deze treffer was het duel gespeeld en won HBOK uiteindelijk verdiend met 1-3.

FullSizeRender 5

HBOK-coach Don Guezen: “Een uitstekende eerste helft van onze kant. In de tweede helft laten we het na om het duel snel te beslissen waardoor het spannend bleef. Maar uiteindelijk boeken we een verdiende zege en hebben we een goede competitiestart. Het loopt prima en de sfeer binnen het team is op dit moment uitstekend,” aldus een tevreden Guezen.

Foto’s Rikus de Lange

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)