hbok

HBOK onderuit in Woudenberg

HBOK heeft in de tweede wedstrijd van de voorronde KNVB beker voor amateurs een nederlaag gelegen in Woudenberg. De ploeg van trainer-coach Mohad Zaoudi was niet in goede doen en verloor met 3-1.

“Als je niet goed kunt verliezen, zal je ook niet winnen”. Een mooi quote en van toepassing. Op het prachtige sportcomplex van Woudenberg kon HBOK het (tegen)gif niet vinden. De thuisploeg onder leiding van Jeroen Peters (zesde seizoen) is nog zoekende, en dat leek zaterdagmiddag vooral in het begin ook wel te zien. Woudenberg heeft, net als HBOK, nog één bekerduel te gaan voordat de competitie begint. De kersverse eersteklasser heeft als doel om zich te handhaven op dit niveau en dat zal een flinke uitdaging worden. HBOK degradeerde juist uit de eerste klasse.

HBOK startte op het gesproeide grasveld prima, maar kon dit niet langer dan vijftien minuten volhouden. Na de overwinning tegen KFC (2-1, red.), was dit keer Woudenberg te sterk (3-1). Dat terwijl de ploeg uit Zunderdorp wel lang uitzicht had op een resultaat. ,,Ik denk dat we hier prima op verder kunnen bouwen”, vindt trainer Zaoudi. Daarmee toonde de coach zich ook een waardig verliezende oefenmeester.

,,Volgende week zaterdag mogen we zelfs gelijkspelen”, vervolgt de coach. ,,Dan zijn we ook door. We zullen ons goed voorbereiden op De Merino’s en hopelijk zijn we compleet. Tegen de Veenendalers hopen we wel dat we succes hebben. Dat was vandaag niet het geval. Na het doelpunt van Donny Ruder heb ik nog alle risico’s genomen om een gelijkspel eruit te halen. We bleven lang in de race, zij hadden moeite om de goal te maken. Dan had het ook zomaar wel onze kant op kunnen vallen. Woudenberg maakte het uiteindelijk nog goed af.”

HBOK neemt het zaterdag 16 september op tegen De Merino’s uit Veenendaal. De aanvang van dit duel in Zunderdorp is 14.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Schram.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)