Home / Algemeen / HBOK verliest van rode lantaarndrager Voorschoten’97

HBOK verliest van rode lantaarndrager Voorschoten’97

HBOK heeft in Voorschoten voor de vijfde maal dit seizoen verloren. Het elftal van Don Guezen was absoluut niet minder dan de hekkensluiter maar ging door twee treffers na rust onderuit. Het 2-0 verlies zorgt ervoor dat HBOK zakt naar de twaalfde plek in de zaterdag eerste klasse B.

Zoals zo vaak dit seizoen hadden de bezoekers uit Zunderdorp moeite met scoren. HBOK-coach Don Guezen: ” We waren absoluut beter dan onze tegenstander. Maar ons probleem ligt in het afmaken van de kansen. Ook tegen Voorschoten missen we weer veel mogelijkheden en verzuimen we op voorsprong te komen. En niet voor het eerst dit jaar is het bij de eerste kans van de tegenstander wel direct raak.”

Voorsch-HBOK 03

Na een 0-0 ruststand wisten de gastheren in de tweede helft op voorsprong te komen. Tsjin Asjou kon een assist van Joubij tot doelpunt promoveren en zorgde voor de 1-0 tussenstand. Na deze tegenslag probeerde HBOK met het inbrengen van een extra aanvaller het tij te keren. De mannen van Guezen slaagden hier echter niet in en kregen zelfs nog een tweede tegentreffer te verwerken. Karashin schoot in blessuretijd raak en besliste het duel in het voordeel van Voorschoten.

Voorsch-HBOK 04

HBOK-coach Guezen: “De wil om te winnen is er absoluut, het val alleen steeds de verkeerde kant op voor ons. We spelen ook goed, krijgen complimenten maar moeten wel gaan scoren. Daarnaast incasseren we teveel treffers tegen in de omschakeling. Maar ik blijf vertrouwen houden. In onze klasse steken een paar ploegen er boven uit. Maar voor de meeste teams hoeven wij zeker niet onder te doen. Het is alleen nu zaak dat we met ons goede spel punten gaan sprokkelen.”

Foto’s Rikus de Lange