Home / Algemeen / HBOK verslaat Hellas Sport in afsluiter

HBOK verslaat Hellas Sport in afsluiter

Het wordt echt als de afsluiter gezien. De laatste thuiswedstrijd voor veel publiek, groot feest in de kantine en voor HBOK een afsluiting van dit seizoen in de zaterdag tweede klasse A. De ploeg van Marc Onsia won zelf overtuigend met 4-0 van Hellas Sport, maar speelt door de resultaten op de andere velden nu nergens meer voor.

“In welke gekke competitie komt het voor dat je met 53 punten – ervan uitgaande dat wij volgende week van EVC winnen – en zeventien overwinningen met lege handen staat?” Onsia kan het moeilijk begrijpen dat zijn HBOK, ondanks de vierde plaats, uitgespeeld is dit seizoen.

Over de wedstrijd zelf viel weinig te zeggen. Halverwege stond het 2-0 door doelpunten van Joey Noordenbos en Kid Ronday. “In de rust was al duidelijk hoe het er op de andere velden voorstond en toen wisten we dat het klaar was. Dan ga je niet meer vol gas geven. Wanneer we echt zouden willen, had het ook 20-0 kunnen worden vandaag.” De Zunderdorpers kwamen uiteindelijk tot de vier. Met twee doelpunten na de rust voltooide Ronday zijn hattrick: 4-0.

“Wij hebben een ploeg om te promoveren. Feit blijft wel dat we breder moeten worden en daar zijn wij ook druk mee bezig. De spelers die achter de vaste elf zitten, zijn dermate minder dat wij blessures heel moeilijk op konden vangen. In de maanden februari en maart hebben wij alles uit handen gegeven. Ik geef ons voor dit seizoen nog wel een zeven. Toch hebben wij het niet goed gedaan”, was Onsia zelfkritisch in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zaterdag tweede klasse A.

Foto’s Rikus de Lange

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)