hbok

HBOK verwelkomt eerste drie versterkingen, één oud profvoetballer.

HBOK heeft zich voor volgend seizoen onder andere versterkt met Joël Donald. De 27-jarige aanvaller komt van OFC. Met het aantrekken van Donald heeft HBOK voor volgend seizoen de beschikking over een multifunctionele aanvaller met veel kwaliteiten. De Amsterdammer is de eerste grote versterking voor HBOK, HBOK dat dit seizoen nog altijd vecht voor behoud in de eerste klasse zaterdag.

Aanvaller Donald begon zijn voetbalcarrière bij SV Overbos, via FC Abcoude kwam hij in de jeugdopleiding van AZ. Na Jong AZ vervolgde hij zijn carrière bij Telstar, Jong FC Groningen, de amateurs van SVV Scheveningen en Koninklijke HFC. Bij OFC, waar hij sinds 2020 speelt, strijd hij in de Jack’s League tegen degradatie.

Khalid el Ibrahimi komt met zijn trainer-coach Mohad Zaoudi vanuit AFC mee, Zaoudi zwaait komend seizoen de technische scepter in Zunderdorp. El Ibrahimi kwam eerder uit voor de Zeeburgia jeugd, speelde in AFC O21 en is thans speler van AFC zaterdag 1.

De derde versterking is aanvaller Jasper van der Kroon, hij maakt de overstap vanuit Zuidoostbeemster (ZOB), die zich daar via de jeugd O19 en O23 dit seizoen definitief in het eerste elftal heeft gespeeld. Jongeling Van der Kroon werkte eerder samen met Zaoudi bij ZOB en debuteerde onder de trainer-coach bij het eerste elftal.

Met het aantrekken van drie nieuwe spelers is de technische commissie en staf druk aan het voorsorteren op komend seizoen. De club neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Romello Austin (naar WV-HEDW) en Nerivio Kasanwirjo die naar FC Lisse verkast. Mariano Olf gaat naar de Amsterdamse zondag eerste klasser SDZ.

HBOK is komend weekend vrij van competitieverplichtingen, zaterdag 13 mei zal HBOK met Argon de strijd aan gaan binden. In Mijdrecht wordt om 14.30 uur afgetrapt. Kijk hier voor het volledige programma en de stand in de zaterdag eerste klasse A.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)