Home / Homepage / Hekkensluiter Waterwijk verliest nipt

Hekkensluiter Waterwijk verliest nipt

In de zaterdag tweede klasse B weet Waterwijk het tij nog niet te keren. De Almeerders staan op de onderste plek wisten bij JSV Nieuwegein ook geen punten te sprokkelen. De ploeg van trainer Mo El Abdallaoui deed niet onder voor JSV, echter ontbreekt het de ploeg aan scorend vermogen.

In de beginfase was de thuisclub wel kansrijk, maar Joey van Stroe kon schot niet de goede richting geven. Waterwijk kreeg wel meer vat op de wedstrijd maar echte kansen deden zich echter niet voor. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd met meerdere kleine overtredingen. Laat in de eerste helft was het toch Waterwijk dat de leiding nam. Randy Peaper werd binnen de zestien onderuit gehaald. Het gevolg was dat scheidsrechter de bal op de stip legde. Giovanni van der Zaken zette Waterwijk vanaf elf meter op voorsprong. Dit was tevens de ruststand.

Na de hervatting kwam JSV goed weg toen een inzet van Waterwijk via de paal werd gekeerd. Aan de andere kant lukte het JSV wel om tot scoren te komen toen een voorzet vanaf links goed werd ingekopt door Zwezerijnen: 1-1. Halverwege de tweede helft kwam JSV met tien man te staan toen Karadag door aanmerkingen op de leiding rood kreeg voorgeschoteld. Waterwijk wist niet te profiteren van dit overtal. JSV wist juist aan de leiding te gaan. Mankers maakte de 2-1. Waterwijk kwam echter goed terug want JSV moest een bal van de lijn halen. De bezoekers uit Almere kwamen ook met tien man te staan. Jimmy de Haas kon ook wegens commentaar op de leiding vertrekken. In de resterende tijd voor beide teams nog mogelijkheden. Het bleef bij deze stand en daardoor blijft Waterwijk achter de feiten aanlopen.

Komende wedstrijd krijgen de Almeerders een nieuwe kans om het tij alsnog te keren. De ploeg ontvangt Geinoord op eigen veld. Klik hier voor de andere uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag tweede klasse B.

Tekst: Herman de Wit
Foto: Herman de Wit

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend