Help Johan Cruyff Foundation met Cruyff Court in Salvador

De Club van ’14 en de Johan Cruyff Foundation komen samen in actie voor de kinderen in Salvador. Dit is de eerste speelstad van Oranje op het WK. Zij krijgen daarbij de support van Frank Rijkaard, Richard Witschge, Viggo Waas en Peter Heerschop en voetbalfreestyler Soufiane Touzani.

De Club van ’14, een initiatief voor Oranjefans van De Telegraaf, en de Johan Cruyff Foundation roepen heel Nederland op om samen een Cruyff Court bij elkaar te liken. Voor elke like die de actie op Facebook krijgt, doneert De Club van ’14 een stukje veld in Salvador. Alle deelnemers kunnen zelf kiezen welk stukje Cruyff Court ze doneren.

Is het virtuele veld helemaal gevuld dan gaat de schop de grond in. Het doel is dat de kleine voetballertjes in Salvador op het Cruyff Court kunnen spelen vóórdat het WK’14 in Brazilië begint.

Schermafbeelding 2014-04-15 om 14.22.05

Frank Rijkaard, Richard Witschge, Viggo Waas, Peter Heerschop en Soufiane Touzani hebben speciaal voor deze actie een promotiefilmpje gemaakt. In dit filmpje zien we Touzani een onnavolgbare freestyle truc doen. Tegen de verwachting in, is alleen Peter Heerschop in staat om de truc uit te voeren.

Klik hier om de volledige promotiefilm te bekijken en like de actie op de Facebook pagina van De Club van ’14 en via www.declubvan14.nl 

Het Amsterdamsche Voetbal ondersteunt deze actie en heeft daarom dit persbericiht op haar site geplaatst.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)