Home / Algemeen / Helstone (AFC) maakt grote sprong in CANS Topscorer

Helstone (AFC) maakt grote sprong in CANS Topscorer

Ze waren de uitblinkers afgelopen weekend bij AFC. Michael Malmberg en Mauritsio Helstone zorgden samen voor drie van de zes goals tegen JSV Nieuwegein. Malmberg gaf ze aan en Helstone maakte ze af. Totaal werden er afgelopen weekend 52 doelpunten gemaakt die meetellen voor het CANS Topscorer Klassement.

Helstone maakte er dus drie , maar zijn teamgenoot Pepiojn Veerman trof ook twee keer doel. Verder was HBOK weer op dreef en zorgde Joey Noordenbos bij zijn rentree direct voor twee goals. Ook Robin Schaaf maakte er twee voor de Zunderdorpers. Jeffrey Gits (OSV), Niels Eijkenaar (Purmersteijn), Jayro Purperhart (Legmeervogels), Arabi el Abdessadak (ZSGOWMS) en Zoahir Chiddi (ZSGOWMS) scoorden eveneens twee keer.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen (minimaal twee goals)

Bij de vrouwen voegde leider Rochelle Poepon (Buitenveldert 2) weer een doelpunt aan haar totaal toe. Ze staat nu op zes goals. De winnares van vorig jaar Dominique Hidayat (Kadoelen) maakte haar vierde en vijfde van het seizoen. Naast Hidayat wisten ook Marjolein van den Bighelaar (Ajax) en Marlijn Kruitwagen (De Meer) twee keet het net te vinden.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen

Foto Tom Poederbach: Mauritsio Helstone

Send this to a friend