Home / Algemeen / Henar en Eier bezorgen JOS zege op Real Sranang

Henar en Eier bezorgen JOS zege op Real Sranang

JOS Watergraafsmeer heeft in de zaterdag derde klasse B het hoog geplaatste Real Sranang een gevoelige nederlaag toegebracht. JOS won met 1-4 door twee treffer van Henar en Eier.

Binnen het kwartier stonden de bezoekers, JOS Watergraafsmeer, al op een 0-2 voorsprong en tot twee maal toe was het Raoul Henar die het doel trof. Bij de eerste treffer kwam het goede voorbereidende werk van Dennis Eier en bij de twee goal was Lucien Frank daar voor verantwoordelijk.

Dat het maar 0-2 was, was een wonder. Eier en Bob Visscher kopten beiden op de lat en en Eier wist ook nog eens oog in oog met de doelman te missen. Orson Naarendorp, trainer van Real Sranang, moest al snel ingrijpen en bracht de geslepen en ervaren Robert Hoever binnen de lijnen. Het spel van Sranang was direct een stuk gevaarlijker.

Na de pauze dronk Real Sranang steeds meer aan maar echte kansen ontstonden er niet. Het was zelfs JOS dat verder uitliep.Na een voorzet van Lucien Frank was het Dennis Eier die raak kopte (0-3). Niet veel later won Henar een kopduel waardoor Eier ineens oog in oog met de doelman kwam te staan. Dit keer faalde hij niet en met een uitgekiende lob zorgde hij voor de 0-4.

De ervaren spelers Jerrel Linger (l) en Raoul Henar wisten beiden te scoren. Henar won!
De ervaren spelers Jerrel Linger (l) en Raoul Henar wisten beiden te scoren. Henar won!

De wedstrijd was natuurlijk al lang gespeeld. JOS-doelman Danny Colle hield Jerrel Linger nog van scoren af. Linger had trouwens helemaal zijn dag niet. De routinier zag  zijn strafschop ook nog gestopt worden door Colle. Vlak voor tijd pikte Linger dan toch nog zijn doelpuntje mee waardoor de eindstand op 1-4 kwam.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 3B.