Hesdey Tevreden volgt Hassan Azoum op als hoofdtrainer RKAVIC

Hesdey Tevreden is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van RKAVIC. De coach volgt de huidige hoofdtrainer Hassan Azoum op, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij de hekkensluiter van de zaterdag derdeklasser. Tevreden komt over van ’t Gooi.

Tevreden en het bestuur van de zaterdag vierdeklasser hebben in goed overleg besloten om de samenwerking aan het einde van het seizoen te beëindigen. “Ik heb dit besloten vanwege de reistijd, werk en studie,” aldus Tevreden. “Ik woon op dit moment in Santpoort en wil graag dichterbij huis trainen. Ik ben ook aan het afstuderen en ga starten met een eigen bedrijf waardoor de reisafstanden te groot worden en het voor mij lastig wordt om bij ’t Gooi te blijven.”

De trainer had eigenlijk nog een contract tot 2017 en hij is de club daarom dankbaar dat hij toch kon vertrekken aan het einde van het seizoen. “In principe zou ik nog tot de zomer van volgend seizoen blijven maar ik ben het bestuur dankbaar dat we in goed overleg hebben besloten om uit elkaar te gaan. ’t Gooi is een fantastische club en ik heb het hier erg naar mijn zin. De prestaties zijn helaas iets minder. We hebben een hele jonge ploeg, een kleine selectie en geen tweede elftal. Dat breekt ons nu een beetje op.”

Hesdey Tevreden tekst

De huidige trainer van RKAVIC, Hassan Azoum, gaf na het trainingskamp in Zeeland aan dat hij geen perspectief meer zag omdat verschillende spelers besloten te vertrekken. Ondanks dat gegeven maakt Tevreden zich geen zorgen over volgend seizoen. “Ik ken Hassan heel goed en ik heb veel contact met hem. Ik maak me echter niet druk over de huidige situatie. Binnenkort ga ik met de spelers praten en dan zie ik wel wie er willen blijven.”

RKAVIC is op dit moment hekkensluiter in de zaterdag derde klasse C en degradatie komt dichtbij voor de Amstelveense club. Ook hier maakt Tevreden zich niet druk over. “Het belangrijkste is dat we plezier hebben. Ik vind het leuk om training te geven en ik ben blij dat ik terug ben in Amstelveen. Het maakt mij niet echt veel uit of we volgend seizoen in de derde of de vierde klasse moeten beginnen,” besluit de oefenmeester.

Verslag Joey Schoo
Foto’s Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)