Het Amsterdamsche Voetbal lanceert vernieuwde website

Een nieuw seizoen betekent ook voor Het Amsterdamsche Voetbal vernieuwing. Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe website, met een frisse vormgeving en veel meer voordelen. Een vernieuwe website waar wij als redactie heel blij mee zijn.

De grootste upgrade is een overzichtelijker design met een groter lettertype wat meer rust geeft voor de lezer. Daarnaast zijn de zoekfuncties verbeterd, is de nieuwe website beter geschikt voor smartphones en tablets en is het tegenwoordig zelfs mogelijk artikelen via Facebook Messenger te delen met je vrienden. Ook laadt deze website liefst 10x sneller dan de oude versie.

“We bestaan nu ruim vijf jaar en het is de tweede keer dat we de website vernieuwen. De groei in de online wereld gaat zo hard dat ook onze site aan vernieuwing toe was. Met deze nieuwe opzet kunnen wij nog beter aan de wensen van onze bezoekers voldoen. Ik ben trots op onze vernieuwde website”, zegt hoofdredacteur Mathijs Groenewoud.

Binnenkort komen er nog meer nieuwe functies op de website, zoals aparte clubpagina’s om alles van jouw club te kunnen volgen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)