Het Amsterdamsche Voetbal passeert de 10 miljoen!!!

De website Het Amsterdamsche Voetbal heeft vorige week een nieuwe mijlpaal bereikt. De website over al het amateurvoetbal in groot Amsterdam zag dat er voor de tien-miljoenste keer een pagina werd bekeken. Inmiddels zijn daar al weer ruim 100.000 pageviews bijgekomen!

Sinds de start op 1 januari 2012, dus nog geen drie jaar geleden, heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Werden er in het eerste kalenderjaar 1,8 miljoen pagina’s bekeken, in 2013 waren dat er al vier miljoen. Dit jaar is de schatting dat we ruim over de 5 miljoen bekeken pagina’s heen gaan.

Ook het aantal bezoeken en unieke bezoekers is flink toegenomen. Maandelijks brengen zo’n 55.000 unieke bezoekers een kijkje op onze site. Iedere maand is dat goed voor zo’n 150.000 tot 175.000 bezoeken met uitschieters naar 250.000 in de maanden mei en september.  Maandelijks worden er , gedurende het seizoen, rond de half miljoen pagina’s bekeken.

Ook op Facebook en Twitter zijn we flink gegroeid. Onze Facebook pagina heeft bijna 3000 ‘likes’. Een aantal dat we dit jaar nog hopen te halen. Op Twitter worden we gevolgd door ruim 1700 Twitteraars. Daar kunnen er natuurlijk nog meer bij, maar wij zijn trots op wat we tot op heden bereikt hebben met uitsluitend vrijwilligers en natuurlijk dankzij onze vrienden en sponsoren.

Wil je in de toekomst ook niets meer missen over het amateur voetbal in groot Amsterdam? Like dan hier onze Facebookpagina en nodig al je vrienden uit. Op Twitter zijn we te volgen via HAVoetbal.

Dank voor jullie support!

Mathijs Groenewoud
Jos van Mieghem

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)