Het Amsterdamsche Voetbal wenst u een gelukkig, gezond en sportief 2017

De redactie van Het Amsterdamsche Voetbal wenst al haar bezoekers een gelukkig, gezond en sportief 2017. Op de dag dat we precies vijf jaar bestaan, wensen we iedereen een prachtige tweede seizoenshelft. Een half jaar om naar uit te kijken. Kan iedereen zijn beloftes van het begin van het seizoen inlossen? De tijd zal het ons leren.

Onze wensen voor dit jaar? We bestaan vijf jaar dus dat laten we zeker niet ongemerkt voorbij gaan. We beginnen op 10 januari met onze eerste LIVE show. Samen met de KNVB presenteren we de loting van de KNVB districtsbeker. Het zal de opmaat zijn voor een maandelijkse talkshow vanaf februari. We kijken er met genoegen naar uit om het voetbal in Amsterdam nog meer op de kaart te zetten.

Daarnaast hopen we dat we dit jaar de terugkeer van het Kampioenschap van Amsterdam kunnen realiseren. Door de nieuwe speelkalender is dat helaas het afgelopen jaar niet gelukt, maar het streven blijft om het zeer gewaardeerde toernooi weer op de kalender te zetten.

Een maandelijkse talkshow, het Kampioenschap van Amsterdam: het zijn maar een paar dingen van onze plannen voor 2017. Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte Amsterdamse (amateur) Voetbal Quiz. Wie is de grootste kenner? Natuurlijk hebben we in mei ook weer onze jaarlijkse awardshow.

Wij kijken met de, steeds groter wordende, redactie erg uit naar 2017: een jaar waar we veel van verwachten. En als u ons blijft volgen, moet het zeker lukken om onze wensen in vervulling te laten gaan!

Mathijs Groenewoud
Jos van Mieghem

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)