Het Amsterdamsche Voetbal zoekt versterking

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en in ons jubileumjaar willen we nog beter voor de dag komen. Om onze doelen te verwezenlijken zijn we met ingang van 1 september op zoek naar uitbreiding van onze redactie. Tevens hebben we plek voor twee nieuw stagiaires.

Op 1 januari bestaan we precies vijf jaar en sinds onze oprichting (2012) zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie die dagelijks de nieuwsvoorziening verzorgt over het amateurvoetbal in de regio (groot) Amsterdam.

Wat begon als een hobby is een inmiddels niet meer weg te denken platform voor de Amsterdamse voetballiefhebber. Middels onze dagelijkse berichtgeving houden wij de liefhebber op de hoogte te houden van de ontwikkeling in het Amsterdamse voetbal.

Wij richten ons met www.hetamsterdamschevoetbal.nl op de ruim 140 eerste elftallen (zo’n 100 verenigingen) die in onze regio actief zijn. Onze nieuwsvoorziening gebeurt op diverse vlakken: verslaggeving, redactie, fotografie en video. Naast de website organiseren we jaarlijks een aantal evenementen die aan de website gerelateerd zijn zoals Het Kampioenschap van Amsterdam en de Awardshow.

Het Amsterdamsche Voetbal wordt maandelijks bezocht door zo’n 75.000 unieke bezoekers. Per jaar worden er zo’n 6 miljoen pagina’s bekeken. Inmiddels zijn we de nieuwsbron voor de regio (groot) Amsterdam als het gaat om het amateurvoetbal.

Door de enorme groei van het aantal bezoeken van onze website zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze redactie zodat we in de toekomst nog meer verenigingen en teams kunnen volgen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste verslaggevers/redacteuren die een journalistiek gerelateerde opleiding volgen en grote affiniteit hebben met voetbal en kennis hebben van het voetbal in de regio Amsterdam. Onze voorkeur gaat uit naar personen die in onze regio wonen en minimaal een weekenddag beschikbaar zijn. Het gaat om een fulltime stage voor een periode van minimaal drie maanden. Binnen onze organisatie zijn er doorgroei mogelijkheden.

Heb je interesse en wil je ons team versterken die dagelijks de berichtgeving over het voetbal in Amsterdam verzorgt? Stuur dan je sollicitatie naar: mathijs@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG