Het Amsterdamse Proeflokaal nieuwe hoofdsponsor Swift

Het Amsterdamse Proeflokaal staat de komende seizoenen op het shirt van Swift. Het nieuwe restaurant, dat in december haar deuren moet openen, is de opvolger van Accent Sport. De verbintenis is voor drie jaar en werd gisteravond op een speciale bijeenkomst in het pop-up restaurant op het Stadionplein officieel gemaakt.

Oud-voorzitter René van Pareren speelde een belangrijke rol in het aantrekken van de nieuwe sponsor. “Wij maken bij Swift nu nieuwe stappen en daar hoort ook een nieuwe sponsor bij. Qua stijl en uitstraling kan deze geweldige sponsor hetzelfde zijn als Swift, of kan Swift zich misschien optrekken aan het niveau van Het Amsterdamse Proeflokaal.”

P1030870

Maurice van der Moere, de nieuwe voorzitter van Swift, ondertekende samen met Jan Semeins en Peter Klok namens het Amsterdamse Proeflokaal de overeenkomst. Daarna werd het nieuwe shirt van de zaterdag Hoofdklasser en zondag vierdeklasser door Ruud van Leuffen, die het contact legde tussen de twee partijen, aan de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd.

Foto boven v.l.n.r voor het nieuwe shirt van Swift: Peter Klok (Het Amsterdamse Proeflokaal), Maurice van der Moere (voorzitter Swift), Jan Semeins (Het Amsterdamse Proeflokaal) en René van Pareren (oud-voorzitter Swift).

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)