Het programma: Kampioenschap van Amsterdam meer dan alleen voetbal!

Op zaterdag 22 augustus staat het vierde Kampioenschap van Amsterdam weer op het programma. Naast de vele voetbalwedstrijden, 27 in totaal, staan er dit jaar ook veel side-events op het programma. De dag wordt afgesloten met de Awardshow waarin de kampioenen van vorig seizoen worden gehuldigd en de beste spelers worden gekozen.

Het Kampioenschap van Amsterdam is voor alle liefhebbers van het amateurvoetbal in (groot) Amsterdam. Naast de wedstrijden tussen de zestien hoogst spelende teams uit onze regio valt er ook veel te beleven rondom de wedstrijden.

Zo is er de hele dag een kidsdorp met onder andere voetbalveldjes en voetbalflipper. Het kidsdorp wordt u aangeboden door Together Sportevents. Vanaf 14:30 uur zijn er diverse seminars voor bestuurders en overige belangstellenden. De seminars staan vooral in het teken van de organisatie en beleid van uw club. Wij hebben met de KNVB, ING, SplitXcreen Advertising, Sportwash, BvCM, Grafi Plaza en Trainingskampen.nl een zeer gevarieerd aanbod voor u weten samen te stellen waar u als club veel van kunt opsteken. De seminars worden begeleid door Rob Stenacker.

Om 16:00 uur biedt Just Ask u een borrel aan. Om een mooi begin van de ‘derde helft’ te hebben, stelt Just Ask drie vaten bier beschikbaar voor alle aanwezigen. Tegelijkertijd staat de iconenwedstrijd op het programma met veel coryfeeën uit het verleden.

De finale begint om 17:15 uur. De prijsuitreiking zal de aftrap zijn van de Awardshow. Deze vangt om 19:00 uur aan in het clubhuis van AFC.

PROGRAMMA KAMPIOENSCHAP VAN AMSTERDAM

TIJD Evenement Locatie
10:00 Sportpark en kassa open Entree
11:55 Opening KVA Podium buiten
12:00 Start Poulewedstrijden Veld 2, 3, 4 en 5
14:30 Seminars Clubhuis
16:00 Borrel: “De derde helft” Buiten
16:00 Iconenwedstrijd Veld 4
16:15 Halve finales KVA Veld 3 en 5
17:15 Finale KVA Hoofdveld
19:00 Awardshow Clubhuis

Het Kampioenschap van Amsterdam en de Awardshow is voor iedereen toegankelijk. Voor 5 euro kunt u beide evenementen bijwonen. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)