Het schema van de nacompetitie

Het einde van de competitie nadert. Nog vier wedstrijddagen tot dat op uiterlijk 12 en 13 mei de kampioenen bekend zijn. Dan is ook het definitieve wedstrijdschema van de nacompetitie ingevuld. Het Amsterdamsche Voetbal heeft alle bewaarnumers van de KNVB doorgenomen en heeft het de schema´s en data in handige tabellen verwerkt. Iedere week zullen we deze bijwerken.

De nacompetitie start op donderdag 17 mei (Hemelvaart) zowel voor de zaterdag als zondagteams. De meeste beslissingen zullen vallen in het weekendvan 26/27 mei. Sommige poules lopen nog door tot 2 en 3 juni. De laatste data die de KNVB gereserveerd heeft voor beslissingswedstrijden zijn op 9 en 10 juni. Daar zal echter niemand op zitten te wachten omdat het EK dan al begonnen is.

Naast de competities vind je nu ook een ´button´ nacompetitie op deze site. Zowel op zaterdag als zondag is er een compleet overzicht.  Je vindt daar alle mogelijke wedstrijden. Het enige dat nog ontbreekt zijn eventuele wedstrijden om kampioenschappen of periodetitels te beslissen. Ook is er in dit schema (zaterdag) nog geen rekening gehouden met de extra promotie plaats die er is ontstaan naar aanleiding van het wegvallen van Young Boys.

Zodra we weten wie op welke plaats in de diverse schema’s terechtkomen zullen we die invullen.

Wijzigingen voorbehouden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)