Hoofdklasser Swift plaatst tribune bij hoofdveld

Swift kende een uitstekende start in de Hoofdklasse Zaterdag. Op bezoek bij LRC uit Leerdam werd namelijk met 0-5 gewonnen en daardoor staat de ploeg van Mark Evers na één speelronde bovenaan. Komend weekend is Swift-DOVO de Wedstrijd van de Week en er is voor deze wedstrijd zelfs een tribune neergezet bij het hoofdveld.

Op de eigen website maakt de club melding van de topper tussen de nummer één en twee van de ranglijst. Daarnaast kunnen bezoekers een plekje veroveren op de nieuwe tribune. Volgens de website is de tribune “een experiment”, maar Swift hoopt dat het iedereen goed bevalt. “Een volle tribune en een grote Swift aanhang” is waar de club op inzet.

Swift had al eerder plannen om een tribune neer te zetten rond Veld 1, maar waar de tribune nu voor het clubgebouw staat, was het de bedoeling om een tribune achter de dug-outs. Dick van Doesburg, verantwoordelijk voor het onderhoud van de accommodatie: “We kregen nooit toestemming van de gemeente om een tribune achter de dug-outs te plaatsen. Achter de dug-outs staan namelijk het Skatepark van het Olympiaplein en Powerleague Olympiaplein. Daarom mocht daar geen tribune komen.”

Aan de overkant van het veld staat er voorlopig dus wel een tribune. Op zaterdag 12 september om 14:30 wordt er afgetrapt voor de wedstrijd Swift-DOVO. Morgen brengt Het Amsterdamsche Voetbal een video met de voorbeschouwing op onze Wedstrijd van de Week met Swift-trainer Mark Evers.

Bron: http://www.avvswift.nl

Foto: website AVV Swift

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)