Hoofdredacteur Groenewoud tijdelijk uitgeschakeld

Mathijs Groenewoud, de hoofdredacteur en oprichter van Het Amsterdamsche Voetbal, is de komende maanden uitgeschakeld wegens een ingreep aan zijn darmen. Het Amsterdamsche Voetbal zal met veel energie de website van nieuws blijven voorzien en wenst Mathijs veel sterkte.

Mathijs Groenewoud: ” Ik heb het nog geprobeerd uit te stellen, maar ik heb momenteel te weinig energie en te veel pijn. Helaas moet ik nu het slot van de competitie en de nacompetitie missen. Ik hoop zo snel mogelijk alles weer te kunnen volgen vanuit mijn bed. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren een grote groep medewerkers op de been weten te krijgen en ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we de laatste twee maanden van het seizoen op een boeiende wijze zullen verslaan. Ik wens iedereen dan ook heel veel succes.”

Groenewoud wordt vandaag (woensdag) al geopereerd en zal naar schatting zo’n twee maanden afwezig zijn als alles naar wens verloopt. Groenewoud: ” We hebben intern afgesproken dat ik er tijdens het Kampioenschap van Amsterdam (22 augustus, red.) weer helemaal fris en fruitig bij zal zijn.

Mocht u tips hebben voor de redactie of kopij aan willen leveren dan kunt u dat doen via info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)