Home / Hoofdklasse B zaterdag / Hoofdtrainer Kees Oostermeijer verlaat Asv De Dijk aan het einde van het seizoen

Hoofdtrainer Kees Oostermeijer verlaat Asv De Dijk aan het einde van het seizoen

Oefenmeester Kees Oostermeijer neemt aan het einde van het seizoen afscheid van De Dijk. Dat heeft de trainer aan de club laten weten.

Periode

Het trainerschap bij De Dijk begon voor Oostermeijer in juli 2018, toen het met een volledig nieuwe selectie in de Derde Divisie uitkwam. Het team bestond destijds uit een hoop jeugdspelers. Hoewel het team zich gedurende het seizoen positief ontwikkelde, kon Oostermeijer degradatie naar de Hoofdklasse niet voorkomen.

Een groot gedeelte van de toenmalige selectie vertrok vervolgens naar andere clubs in onder meer de Derde Divisie, waardoor Oostermeijer ook het tweede seizoen moest starten met een nieuwe selectie met veel jeugdspelers. Na een moeizame start van de competitie speelde De Dijk een redelijk tweede deel van de eerste seizoenshelft met onder meer ongelukkige 1-0 nederlagen in de blessuretijd tegen de koplopers Eemdijk en Swift en een hoopgevende 4-0 overwinning tegen Purmersteijn in de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Handhaving

De Dijk geeft aan Oostermeijer een nieuwe sportieve uitdaging te gunnen. De club gaat de komende periode op zoek naar een geschikte opvolger. Voor de tweede seizoenhelft vertrouwt De Dijk onverminderd op de deskundige inzet van Oostermeijer en zijn team van trainers en begeleiders, waarbij de doelstelling is dat De Dijk zich zal handhaven in de Hoofdklasse.

Send this to a friend