Indrukwekkende Marouane Malouk Memorial 2015

Gisteravond (maandag)  stond deze tweede memorial wedstrijd wederom en geheel in het teken van de op 15 maart 2010 plotseling overleden Marouane Malouk. Een speler die destijds deel uitmaakte van de selectie van het eerste elftal van DWV en het Amsterdamse ROC-voetbal team.

Een persoon die vandaag de dag nog steeds “iets positiefs doet” met welke persoon dan ook die hem hebben gekend! Zo resulteerde het initiatief voor deze wedstrijd in 72 aanmeldingen. We hebben derhalve ook veel spelers moeten teleurstellen, maar bij deze de belofte uitgesproken om over enkele jaren een toernooi te koppelen aan dit initiatief.

1

Nadat de drie nichtjes van Marouane Malouk de aftrap hadden genomen en uiteraard alle drie hadden gescoord, floot Johan Jensch voor de aanvang. Nadat DWV via Donny Geel de score had geopend werd zoals afgesproken het spel in de 23ste minuut stil gelegd en hebben de spelers en toeschouwers een minuut lang dankbaar staan applaudisseren voor de 23 jaar dat Maroune Malouk in ons midden heeft mogen zijn.

23ste minuut

Het ROC-team won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2. De doelpunten kwamen op naam van Arames Poepon, Burak Bulduk, Mohamed Faroudi, Sinan Kelebek en Ferry Heijnis. Voor DWV scoorde Donny Geel ook de tweede treffer.

Na afloop ging het vooral over ‘wanneer weer’? Het was ’n leuke avond met ’n goede voetbalwedstrijd waarbij met vlagen goed Amsterdams voetbal werd gespeeld. Allen die er waren hebben genoten en hebben belooft er de volgende keer weer te zijn.

2

Hierbij wil de organisatie dan ook iedereen bedanken, met name de familie Malouk en de spelers, voor hun aanwezigheid en inzet. Daarnaast wil ik ook Remco van Twiller bedanken voor het verzorgen van het ‘oud’-DWV tenue, John Beckman voor de foto’s en wil ik tevens, tot slot, het OSV bestuur bedanken voor de gelegenheid die ons is geboden om gebruik te maken van de accommodatie. Tot de volgende keer, bij Het Marouane Malouk Tournament!

Verslag Rachid Lamalan
Foto’s John Beckman

Spelers ‘oud’-DWV; Glenn Robijn (K), Özgur Alpaslan, Sander Rigter, Richard Lynch, Garret MacDonald, Lionel Frederik, Hattim El Abbassi, Adil Jamal, Donny Geel, Abdel Ouachour, Gillermo Davids, Mouad Ben Check, Mounir Radji en Everon Richardson.

Aanwezig niet gespeeld; Daan de Jong en Tatchery Languth.

Begeleiding; Jan de Haze, Steffan Matthaei, Rachid Lamalam/ Gerrit Rigter /

Verzorger; Simon Grootes / Ass. scheidsrechter; Mohamed Lazaar

 

Spelers ‘oud’-ROC; Randy Sanches (K), Adil Malouk, Kemal Gezer, Burak Bulduk, Sinan Kelebek, Nourdin Dibi, Mohamed Fouradi, Azziz Ouarist, Dick Bos, Aram Bakr, Amin Annali, Youness Ait Assa, Ferry Heijnes, Jonathan Richards, Arames Poepon en Arsenio Snijders.

Begeleiding; Tom Kruisman, Lars Hoogmoed

Verzorger; Martin Kwant / Ass. scheidsrechter; Tristan Koning

 

Scheidsrechter; Johan Jensch

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV