Jackpot HAV Poule bedraagt nu 1000 gulden (450 euro)

Afgelopen weekend is de jackpot van HAV Poule 28 niet gevallen. Dat betekent dat we er komend weekend, dankzij Nederbet, weer vijftig euro bij doen. De teller inmiddels is opgelopen tot 450 euro.

Perrie Pater was er het afgelopen weken het dichts bij met vijf goed voorspeld wedstrijden. Hij wist echter al snel dat hij niet zou winnen want hij had de eerste wedstrijd (Swift-WVHDW) fout voorspelt.

Komend weekend dus een nieuwe kans. Zes wedstrijden uit het amateurvoetbal waar veel, zo niet alles, op het spel staat. Ajax wil winnen van kampioen Sparta Nijkerk om op de tweede plaats te eindigen en daarmee een licht voordeel te hebben in de nacompetitie. WVHEDW probeert zich tegen Nootdorp te verzekeren van ene plek in de nacompetitie en niet rechtstreeks te degraderen uit de eerste klasse.

Het duel tussen TABA en Wartburgia is een beslissingswedstrijd in de vierde klasse E. Op het veld van De Meer (17:00 uur) bepalen de Amsterdamse clubs in een onderling duel wie er kampioen wordt. De stand na negentig minuten is bepalend voor onze HAV Poule.

Op zondag probeert De Dijk (tegen Goes) de nacompetitie te halen en vecht Purmerend tegen degradatie in een directe confrontatie met concurrent tegen SEW. De laatste wedstrijd is die van De Meteoor. De ploeg Gerrie Breugem kan nog kampioen worden maar ook overal naast grijpen.

Gebruik onze website om tot een goede voorspelling te komen.  Kijk dus op de klassenpagina’s  van de desbetreffende klassen en voorspel de wedstrijden juist en maak kans op 450 euro! Uw voorspelling dient weer uiterlijk voor zaterdag 13:00 uur bij ons bekend te zijn.

Deelnemen aan de HAV Poule is erg eenvoudig. Ga naar de HAV Poule pagina en schrijf je gratis in. Vervolgens laat je je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Alle zes wedstrijden goed en je wint (of een deel bij meerdere winnaars) de jackpot. Sinds de start op 7 september hebben we al meer dan 1000 euro uitbetaald. Zonder een geldige username is je inschrijving niet geldig. Zorg er tevens voor dat je account geactiveerd is. Deelname is gratis!

De zes wedstrijden voor 10 en 11 mei zijn de volgende:

vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!