Jackpot HAV Poule valt voor tweede week op rij . We beginnen weer met 100 euro

Nadat vorige week de hoogste jackpot ooit (800 euro) was gevallen is het deze week weer raak. Rob Feenstra, lid van RODA’23, had als enige alle wedstrijden goed voorspelt. Hij wint de jackpot van 100 euro. Komend weekend beginnen we dus wederom met een nieuwe jackpot van 100 euro.

Komend weekend hebben we weer zes mooie wedstrijden voor u geselecteerd. Nu de competitie ten einde loopt neemt de spanning toe. De wedstrijden die we voor u hebben uitgezocht gaan allemaal ergens om. Welke wedstrijden hebben we en wat zijn de belangen?

Zaterdag gaat Ajax in Maassluis proberen een goed gevolg te geven aan de overwinning tegen Hoek. Excelsior is net als de Amsterdammers druk bezig om degradatie te ontlopen. In de tweede klasse A is er de topper, en derby, tussen AMVJ en WVHEDW, de nummers drie en een van de ranglijst.

Op zondag gaat AFC op jacht naar drie punten tegen ADO’20. De Amsterdammers staan inmiddels boven de Heemskerkers op de ranglijst, maar hebben nog heel wat punten nodig om de das te ontspringen. Chabab strijdt, zonder Alami Ahannach, zo’n beetje voor haar laatste kans om mee te blijven doen om de titel. Daarvoor moet er wel gewonnen worden in Oostzaan bij OFC dat nergens meer voor speelt.

In diezelfde hoofdklasse kan JOS zich zo goed al veilig spelen. Als de ploeg van Sander Middelbeek weet te winnen bij VOC in Rotterdam staat zijn ploeg negen punt voor op een nacompetitie-plaats. Tenslotte kiezen we voor een derby in de vierde klasse F. Drie ploegen strijden daar nog om de titel. Twee daarvan, Sporting Martinus en Diemen, spelen zondag tegen elkaar. Deze ontmoeting is tevens onze wedstrijd van de week.

Doet u nog niet mee? Deelname aan de HAV Poule is gratis. U dient zich alleen even aan te melden via de HAV Poule Pagina. Vervolgens laat u uw voorspelling achter onder dit bericht of onder dit bericht op Facebook. Vergeet niet uw username te vermelden. Zonder username is uw voorspelling  niet geldig.

Dit zijn de wedstrijden voor komend weekend. Wij hebben het geprobeerd het wat makkelijker voor u te maken.

afbeeldimng #22

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!