Jackpot niet gevallen; dit weekend geen HAV Poule!

De HAV Poule is afgelopen weekend weer niet gevallen. De jackpot, die stond op €200,- zal daarom logischerwijs stijgen naar €250,-. Deze week zal deze echter sowieso niet gaan vallen, aangezien er dit weekend geen HAV Poule gehouden zal worden.

Komend weekend staat er een beker/inhaalronde op het programma. Dat betekent dat een hoop teams in de regio Amsterdam niet in actie zullen komen in hun reguliere competitie. Er zijn maar enkele wedstrijden en dus valt er geen HAV Poule te vormen. Dit weekend spelen onder meer HSC ’21 – Chabab in de Topklasse en AFC 2 – JOS Watergraafsmeer in de districtsbeker een officiële wedstrijd, maar gezien het geringe aantal wedstrijden is er dit weekend dus geen poule.

Hoewel er dit weekend geen HAV Poule is, zullen we de komende maanden wel gewoon doorgaan met onze poule. Na de vijf speelronden in de competitie zullen we ook tijdens de nacompetitie doorgaan met de HAV Poule. Dit houdt in dat we aanloop naar het weekend van vijf en zes april wel weer een HAV Poule hebben. Zoals gezegd staat de jackpot dan inmiddels op €250,-.

Deelnemen aan de HAV Poule is erg eenvoudig. Ga naar de HAV Poule pagina en schrijf je gratis in. Vervolgens laat je je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Alle zes wedstrijden goed en je wint (of een deel bij meerdere winnaars) de jackpot. Sinds de start op 7 september hebben we al meer dan 1000 euro uitbetaald. Zonder een geldige username is je inschrijving niet geldig. Zorg er tevens voor dat je account geactiveerd is. Deelname is gratis!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)