Jackpot niet gevallen. HAV Poule nu op 200 euro!

Speelronde negen in de HAV Poule heeft geen winnaar opgeleverd. Twee deelnemers hadden er vijf goed. Dat is een knappe prestatie gezien de moeilijke wedstrijden en de verrassende uitslagen. Komend weekend staat de jackpot op 200 euro!

Het gelijkspel tussen DOVO en Ajax schakelden al veel deelnemers uit als het gaat om het winnen van de jackpot.  Ook de winst van AMVJ bij Beursbengels was door velen niet voorspelt.

Uiteindelijk waren er twee deelnemers die vijf wedstrijden goed hadden voorspelt. HBOK speler Tijn Hammer voorspelde een gelijkspel bij Beursbengels-AMVJ (0-2) en Brian de Bruijn mocht bijna 150 euro opstrijken maar hij liet Weesp winnen van Hoofddorp (0-2) en liep de jackpot dus ook mis.

Trainer Kees Oostermeijer van Swift had drie wedstrijden juist voorspelt en doet het voor een trainer dus nog wel redelijk 🙂

Geen winnaar dus! Morgen (dinsdag) hebben we weer een nieuwe serie wedstrijden voor u geselecteerd en maakt u dus kans op 200 euro! Doet u nog niet mee met de leukste voetbalpoule van het amateurvoetbal? Schrijf je dan nu gratis hier in !

De uitslag  van HAV Poule week 9:

uitslag

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!