Jackpot op 200 euro! Nieuwe wedstrijden!

Afgelopen weekend gingen er maar drie wedstrijden door in de HAV Poule. Maar zelfs dat was nog te moeilijk om juist te voorspellen. Dus doen we er maar weer vijftig euro bij voor komend weekend. Dat brengt de jackpot op 200 euro

Rick Fenne (Pancratius) was er nog het dichtst bij met zijn twee goede voorspellingen op zaterdag (Beursbengels-Marken gelijk en winst voor AFC bij HBOK). Blauw Wit – Abcoude (1-0) had hij echter niet goed.

Ook Blauw Wit-trainer Ron van Niekerk was niet al te best met zijn voorspelling. Zijn eigen wedstrijd was de enige die hij goed had.

Komend weekend proberen we het opnieuw met de afgelaste wedstrijden van afgelopen week en twee bekerwedstrijden. Voor de bekerwedstrijden geld dat de score na negentig minuten bepalend is voor de HAV Poule.

Deelnemen is erg eenvoudig! Meld je aan op onze speciale HAV Poule pagina, volg de instructies en laat je voorspelling achter op de aangegeven wijze. Veel succes met de wedstrijden van komend weekend.

Wederom het vriendelijke verzoek om je voorspelling te posten direct onder dit bericht op de website of onder het bericht op onze Facebook pagina of groep.

Het programma voor 19 en 20 oktober:

vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!