Jan de Haze komend seizoen trainer IVV

Zondag derdeklasser IVV heeft Jan de Haze aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2014-2015. De Haze, voormalig hoofdtrainer van DWV, HBOK en JOS Watergraafsmeer, volgt Adri Looijen op in Landsmeer. De oefenmeester is tevreden met zijn aanstelling en hoopt IVV op den duur met veel eigen jeugd naar de tweede klasse te brengen.

De Haze over zijn aanstelling bij IVV. De Haze: “Ik heb onder meer voor IVV gekozen omdat ik de club goed ken. Zo heb ik in het verleden twee jaar de B-junioren getraind. Ook speelt mijn zoon in de selectie van IVV en is de club lekker dicht bij huis.”

Jan de Haze orgineel

De Haze wil volgend jaar met veel eigen jeugd goed meedraaien. De Haze: “Het is natuurlijk afwachten wie er weg gaan en wat we er volgend jaar bij krijgen. Maar ik wil zeker goed meedraaien in de derde klasse waarbij we hopen op promotie naar de tweede klasse. Verder willen we ook veel eigen jeugd laten doorstromen naar de selectie van IVV.”

De nieuwe trainer van IVV over de huidige selectie: De Haze: “Ik vind dat er op dit moment een redelijke selectie staat. Het is een jonge ploeg waarbij het nog alle kanten op kan gaan. IVV staat bijvoorbeeld maar vijf punten van de koploper af, wellicht zit promotie naar de tweede klasse er dit seizoen in.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!