Jan de Haze verlengt contract bij IVV

Jan de Haze heeft ook volgend seizoen de leiding bij zondag derdeklasser IVV. Donderdag bereikten het bestuur en de oefenmeester een overeenstemming om zijn huidige verbintenis met een jaar te verlengen. Momenteel is De Haze bezig aan zijn eerste seizoen in Landsmeer.

“Het bevalt me goed bij IVV”, zegt De Haze. “Er zit aardig veel jeugd in de selectie en de club, daar kan ik wel wat mee. Ik zie voldoende perspectief om met deze groep mooie resultaten te bereiken. En het is bij mij in het dorp, dus dat is ook lekker.”

“Het aanblijven van Jan als trainer van onze selectie waarborgt een traject welke wij hebben ingezet waarbij doorstroming vanuit onze eigen jeugd centraal staat”, geeft bestuurslid Technische Zaken Bas Huisman aan. “Jan is met zijn eerder opgedane ervaring als trainer van de jeugd van IVV en zijn kennis van het spelletje, de aangewezen persoon dit beleid verder voort te zetten.”

Halverwege het seizoen staat IVV op een vijfde plaats in de zondag derde klasse B. De Haze: “We stonden de hele tweede periode bovenaan, maar dat hebben we zondag verspeeld. Nu hebben we nog een kans, want we moeten nog tegen Kolping Boys deze periode. Op de ranglijst staan we acht punten achter de koploper (Zaanlandia, red.). We willen graag nacompetitie spelen en dat kan zeker. Promoveren houden we nog geen rekening mee, maar het zou wel leuk zijn.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV