Home / Algemeen / Jasper Werkhoven (Argon) gaat toch naar FC Aalsmeer

Jasper Werkhoven (Argon) gaat toch naar FC Aalsmeer

FC Aalsmeer heeft een verrassende naam gepresenteerd als laatste versterking voor volgend seizoen. Jasper Werkhoven verlaat Argon alsnog voor de zaterdag eersteklasser. In januari was de overschrijving naar FC Aalsmeer al rond, drie dagen later kwam de 22-jarige middenvelder hierop terug. Vlak voor de deadline kiest Werkhoven toch weer voor de Aalsmeerders.

De reden van het afbellen was dat de aanvoerder van Argon niet volledig achter zijn keuze om naar FC Aalsmeer te gaan. “Ik blijf definitief bij Argon en hoop in de toekomst de stap te maken naar de tweede of derde divisie”, zei hij daar toen over. Vanwege persoonlijke redenen besloot Werkhoven Argon te verlaten, zegt hij op de website van zijn nieuwe club, en kwam FC Aalsmeer weer ter sprake.

“Het lijkt mij een mooie club en beschikt over een prachtige accommodatie. Daarnaast spreken de ambities mij aan en spelen er een aantal jongens die ik goed ken. Bij Argon heb ik heel veel mooie dingen meegemaakt die ik nooit meer zal vergeten. Ik ben de club ook eeuwig dankbaar voor alles”, vertelt de middenvelder, die zijn hele leven in Mijdrecht speelde. “Nu met FC Aalsmeer komt er een nieuw hoofdstuk bij. Ik ga er vanuit dat we met de selectie voor komend seizoen een rol van betekenis gaan spelen.”

Met de komst van Werkhoven heeft de nummer acht van de zaterdag eerste klasse A de selectie voor volgend seizoen rond. Hij is de negende aanwinst voor de ploeg van Cor van Garderen.

Foto: Tom Poederbach

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)