Foto Jos Spitteler Jean-Paul van Zoghel (r) stopt aan het eind van het seizoen bij RODA '23

Jean-Paul van Zoghel weg bij Nautilus

Jean-Paul van Zoghel vindt het na twee jaar Nautilus genoeg geweest. De oefenmeester vertrekt bij de club uit Amstelveen waardoor de club hard opzoek is naar een nieuwe trainer. “In eerste instantie zou ik er nog een jaar aanplakken. Maar zowel bij mezelf als bij de spelersgroep merkte ik dat het op was. Met name de trainingsopkomst was erg laat en daar heb je op een gegeven moment geen zin meer in. Bij Nautilus is de trainingsopkomst altijd al laag geweest dus het is moeilijk om dat te doorbreken”, aldus de vertrekende trainer.

Volgens van Zoghel kan Nautilus het best opzoek gaan naar een trainer met een echt clubhart en die begrijpt hoe de dingen bij Nautilus geregeld worden. “Hij zal met name een goede band met de spelers moeten opbouwen en zijn enthousiasme dan moeten overbrengen op de spelersgroep.”

Van Zoghel neemt in ieder geval een jaar rust voordat hij aan een nieuwe trainersavontuur begint. Daarom is de club
nu met spoed opzoek naar iemand die het roer kan overnemen. De club zoekt volgens voorzitter Alex van Noord een enthousiast trainer die goed is in zowel teamprocessen als aandacht heeft voor het individu. Vanwege het beperkte budget zijn ze opzoek naar een echt voetbaldier maar naast gezelligheid beschikt Nautilus wel over de nieuwe materialen en kunstgrasvelden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)