Home / Algemeen / Jordi Smit verlaat Het Amsterdamsche Voetbal na 2,5 jaar

Jordi Smit verlaat Het Amsterdamsche Voetbal na 2,5 jaar

Na 2,5 jaar verlaat Jordi Smit Het Amsterdamsche Voetbal. Als verslaggever volgde hij de afgelopen seizoenen diverse clubs, onder andere in de Derde Divisie Zondag en Zaterdag 2a.

Naast zijn werkzaamheden voor Het Amsterdamsche Voetbal is hij ook werkzaam voor een aantal andere opdrachtgevers en dat bleek steeds lastiger te combineren. Hij zal daarom vanaf dit seizoen niet meer wekelijks langs de lijn te vinden zijn, maar nog wel zo nu en dan op oproepbasis voor Het Amsterdamsche Voetbal werken.

“Ik wil Jessica en Jordi (Baas, red.) graag bedanken voor de geboden kansen”, laat Smit weten. “De voorbije jaren heb ik mezelf niet alleen op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen, maar heb ik ook kennisgemaakt met het fantastische Amsterdamse amateurvoetbal. Het is een bijzondere plek om rond te lopen. Dankzij de medewerking van alle spelers, trainers, bestuurders en andere vrijwilligers hebben we mooie verhalen kunnen maken. Ik kijk er naar uit om de komende jaren op oproepbasis deze mooie site te blijven ondersteunen. Op naar weer een mooi voetbalseizoen!”, aldus Smit.

Ook de clubs waar Jordi Smit contactpersoon voor was blijven we natuurlijk volgen. Nieuws en tips kunnen altijd doorgegeven worden via info@hetamsterdamschevoetbal.nl. Daarnaast verwachten we binnenkort een vervanger te mogen verwelkomen.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)