JOS Watergraagsmeet zaterdag 1 seizoen 2012/2013

JOS nog steeds in wachtkamer

De tuchtcommissie van het district West 1 heeft uitspraak gedaan naar aanleiding van het gestaakte duel tussen de zaterdagteams van VEW en Koniklijke HFC. Het duel werd eerder dit seizoen bij een 2-2 stand gestaakt. Doordat er lange tijd geen uitspraak is het nog ongewis wie de eerste periodetitel in 4C (Jos Watergraafsmeer of HFC) heeft gewonnen.

De tuchtcommissie heeft besloten dat het restant van de wedstrijd, 36 minuten, uitgespeeld moet worden. HFC dient het duel te beginnen met negen man. Wanneer dit duel uitgespeeld zal worden is nog niet bekend. Op zaterdag 24 november en zaterdag 15 december staat er een inhaalprogramma gepland.

Tevens werd Koninklijke HFC in staat van beschuldiging gesteld en krijgt de club een boete van 150 euro waarvan 75 voorwaardelijk. Het team zal niet worden bestraft met puntenaftrek.

Mocht HFC in de resterende minuten de 2-2 weten vast te houden of het duel als nog te winnen dan winnen zij de eerste periode. Mocht VEW winnen in de laatste 36 minuten dan zal de periodetitel naar JOS Watergraafsmeer gaan.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)