JOS versterkt zich met Joey Klare van ODIN 59

JOS Watergraafsmeer heeft zich voor komend seizoen versterkt met Joey Klare. De verdedigende middenvelder, die ook centraal in de verdediging uit de voeten kan, komt over van zaterdag hoofdklasser ODIN 59.

Klare heeft vanwege het reizen gekozen om volgend seizoen bij JOS te gaan spelen. “Ik woon in Amsterdam en ik moet drie of vier keer in de week naar Heemskerk reizen. Op dit moment heb ik even geen auto en ik reis dus elke keer met het openbaar vervoer naar de club wat erg veel tijd kost. Het is wel te doen maar het is makkelijker om in Amsterdam te gaan voetballen. JOS is voor mij om de hoek en ik ben met vijf minuten op de club.”

De 26-jarige middenvelder kende een moeizame start van het seizoen en kampte tot de winterstop met blessures. Afgelopen zaterdag tegen SDC Putten maakte hij pas zijn eerste minuten van het seizoen in het elftal van Richard Plug. “Het was een slecht eerste halfjaar voor mij. Eerst brak ik mijn elleboog en toen ik weer fit was scheurde ik vrijwel meteen een buikspier. Het team draaide vervolgens ook goed en het was voor mij lastig om erin te komen.”

Joey Klare GOED

Klare kijkt er naar uit om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe club. “JOS is een mooie club en ik heb tot nu toe alleen nog maar op zaterdag gevoetbald. Het is ook leuk om nu op zondag te gaan voetballen en weer tegen nieuwe clubs te spelen. Ik hoop dat ik volgend seizoen een goed jaar heb en dat we met JOS bovenin mee kunnen draaien. Ik heb ook een goed gesprek gehad met de nieuwe trainer (Roy van der Mije, red.) en heb er erg veel zin in.”

Voordat Klare de overstap naar JOS maakt wil hij eerst het seizoen met ODIN goed afsluiten. De koploper in de zaterdag hoofdklasse A stevent af op het kampioenschap. “Ik heb zaterdag eindelijk weer 25 minuten gespeeld en dat ging lekker. Ik hoop dat ik nog veel minuten ga maken dit seizoen en van waarde kan zijn voor het elftal. We staan er uitstekend voor en hebben nog zeven finales te gaan. De ploeg is erg stabiel dit seizoen en ik heb er daarom ook veel vertrouwen in dat we kampioen worden.”

Foto’s: ODIN ’59

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)