JOS Watergraafsmeer heeft een collectieve off day tegen Ter Leede

JOS Watergraafsmeer heeft zaterdagmiddag een pijnlijke 3-1 nederlaag geleden tegen Ter Leede. De ploeg van Cor ten Bosch had een collectieve off day en gaf alle drie de tegendoelpunten zelf weg.

De voorbereiding op de wedstrijd was al niet best. Na een matige donderdag training en een slechte warming up voor de wedstrijd waren de voortekenen niet gunstig. In de 24e minuut kwam de Amsterdamse ploeg op achterstand door een doelpunt van Carolith Fermina. Na rust kwam Ter Leede op 2-0 door Marc de Kruijs.

In de 88e minuut scoorde Ter Leede de bevrijdende 3-0, nadat JOS al een legio aan kansen had verprutst en een zuiver doelpunt was onthouden. Binnenkant paal, onderkant lat en een bal van de lijn. JOS kwam nog wel op het scorebord door een doelpunt van Moubarak Adouch in blessuretijd (3-1), maar dat bleek te laat voor een resultaat.

Coach Ten Bosch: “We speelden als brandhout”

Coach Cor ten Bosch was na de wedstrijd zeer teleurgesteld. “We speelden als brandhout”, was de oefenmeester nog mild. “We hadden een collectieve off day. We gaven alle drie de tegendoelpunten zelf weg. We hadden denk ik wel zeventig procent de bal. Tegen een ploeg die niet heel goed voor de dag kwam. Ik vind niet dat we verdiend hebben verloren, maar dit heb ik zelden meegemaakt. Dat is heel pijnlijk.”

Extra tijd door tijdrekken

De wedstrijd duurde uiteindelijk 2 uur en 15 minuten. Dit kwam doordat Ter Leede veel tijdrekte. Voor JOS is de nederlaag tegen Ter Leede een enorme teleurstelling. De ploeg bereikte zaterdagmiddag de ondergrens bereikt en zal in de komende weken hard moeten werken om weer op het goede spoor te komen.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)