Cor ten Bosch

JOS Watergraafsmeer-trainer Cor ten Bosch in nieuwe realityserie bij Veronica

In de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer worden zes fanatieke, markante en ambitieuze amateurvoetbalcoaches gevolgd. In het programma, dat te zien is op Veronica, krijgt de kijker inzichtelijk wat er achter de schermen op en rond het voetbalveld én in het privéleven van amateurvoetbaltrainers gebeurt.

Een van de zes trainers die gevolgd wordt, is JOS Watergraafsmeer-trainer Cor ten Bosch. Inmiddels is hij al 5 jaar trainer van de ploeg uit de Watergraafsmeer, daarvoor was hij onder andere trainer-coach van AFC, EDO, DWS, en FC Breukelen. Ook was hij succesvol met het inmiddels ter ziele Türkiyemspor.

Afgelopen seizoen kwam er sportief gezien een flinke kink in de kabel, in de succevsolle loopbaan als trainer-coach; met JOS Watergraafsmeer vocht Ten Bosch lange tijd tegen directe degradatie. Een (mee)slepende nacompetitie kon niet voorkomen worden. Iets wat Ten Bosch niet gewend was en waar hij lastig mee om kan gaan. Uiteindelijk degradeerde JOS na een zinderende ontknoping naar de Vierde Divisie.

Het programma volgde ook Brian Piris (53) van The Gunners uit Breda, Geoffrey van Loenen (42) van WIK Den Haag, Ton Kosterman (56) van SV Juliana ’31 uit Malden, Huib van Oostrom (67) van het Rijswijkse H.V.V. Te Werve en Niels Visser (50) van V.V. Oranje Wit uit Elst.

Vanaf maandag 21 augustus zijn de uitzendingen wekelijks te zien op Veronica, om 21.30. Bekijk hieronder alvast een eerste fragment:

Foto: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)