jos- bol

JOS Watergraafsmeer verslaat Alphense Boys

JOS Watergraafsmeer heeft een goede overwinning behaald in de jacht voor promotie naar de Derde divisie. De Amsterdammers wonnen met 0-3 van Alphense Boys.

De ploeg van trainer Cor ten Bosch begon goed aan de wedstrijd en zette direct druk. Dit resulteerde al snel in de openingstreffer van Hanne Hangary, die op aangeven van Tim Plemper scoorde. JOS bleef de betere ploeg en kreeg nog een aantal kansen om de score te verdubbelen. Hangary rondde af, opnieuw op aangeven van Plemper: 0-2.

In de tweede helft bleef JOS Watergraafsmeer de bovenliggende partij. De ploeg creëerde in totaal vier opgelegde kansen. Er werd nog één keer doelgetroffen. Derre Kwee tekende voor de 0-3 met een fraaie stift over de keeper. De wedstrijd was hiermee beslist.

Door deze overwinning klimt JOS Watergraafsmeer naar de vierde plaats in de Vierde divisie A. De ploeg staat gelijk met nummer drie AFC’34 en drie punten op Ajax, dat komend weekend op de eigen Toekomst koploper Huizen gaat ontvangen.

Nacompetitie lonkt

Met nog één speelronde te gaan is de nacompetitie voor JOS Watergraafsmeer een mogelijk scenario. De ploeg moet volgende week winnen van Hoogland in de eigen Watergraafsmeer en afwachten wat er op de andere velden gebeurt.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde divisie A.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)