JOS Watergraafsmeer wint overtuigend van Sporting Martinus

In Amstelveen heeft JOS-Watergraafsmeer zaterdagmiddag Sporting Martinus verslagen. De gasten uit Amsterdam-Oost waren veel beter en kwamen vlak voor rust op voorsprong. In de tweede helft liep het elftal van Richard Pel uit naar een 1-3 overwinning. Door de zege doet JOS Watergraafsmeer goed mee in de tweede periode in zaterdag 3B.

JOS  begon vanaf het fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Rademaker direct met het onder druk zetten van de gastheren en trok het initiatief naar zich toe. Sporting Martinus zocht veelvuldig de lange bal op hun lange spits, maar Walter Jaspers was zijn directe tegenstander vandaag de baas. JOS wist het overwicht niet uit te drukken in doelpunten en was slordig in de afwerking. De gastheren wisten in de eerste helft twee keer richting het doel van JOS af te gaan, maar de schoten misten de juiste richting. In de laatste minuut voor het rustsignaal wist spits Raoul Henar een inworp met het hoofd te verlengen, waarna spits Dennis Eier fraai voor zijn tegenstander wist te komen en de 0-1 binnen schoot.

18012014 MArtinus JOS

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld, waarbij de gastheren nauwelijks nog in de buurt kwamen van JOS-doelman Omer Turgut. Vele kansen volgden wederom voor de gasten uit Amsterdam-Oost. Rody Roos wist uiteindelij,k na wederom op te zijn gekomen over de rechterkant, de 0-2 binnen te schieten. Even later stelde Lucien Frank invaller Robin Voorn in staat om bij de 2e paal de 0-3 binnen te schieten.

Na onachtzaamheid en concentratieverlies in de defensie van JOS wist Sporting Martinus uit een counter in de laatste minuut fraai de 1-3 binnen te schieten. Niet lang daarna floot de leidsman af en behaalde JOS een verdiende zege in Amstelveen.

Met dank aan Richard Pel

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!