JOS/Watergraafsmeer haalt onder meer Limon (DCG) binnen

JOS/Watergraafsmeer heeft zich met oog op het volgend seizoen flink versterkt. De zondag Hoofdklasser heeft onder meer Omar Limon gestrikt. De aanvaller komt over van tweedeklasser DCG. “Ik kijk uit naar volgend seizoen”, vertelt Limon.

De 26-jarige aanvaller, die dit seizoen tot nog toe negen keer gescoord heeft, speelde eerder bij Huizen. “Bij Huizen heb ik drie jaar in de Hoofdklasse gespeeld”, vervolgt Limon. “Daar heb ik geleerd wat er op dat niveau nodig wordt gevraagd van een speler.”

Bij JOS moet hij onder meer de concurrentiestrijd aangaan met routinier Patrick Lokken. “Ik geloof in mijn eigen kwaliteiten. Tevens kijk ik uit naar de samenwerking met trainer Roy van der Meije.”

Eerst moet Limon proberen om met DCG in de zondag tweede klasse B boven de rode streep te eindigen. “Het zit dit jaar niet mee. Ik had gehoopt dat we zouden meedoen om het kampioenschap. Al aan het begin van het seizoen hadden we een aantal keren pech”, aldus Limon, van wie zijn vader tot een maand terug trainer was. “Dat hij stopte vanwege de tegenvallende resultaten is jammer, maar dat is voetbal. Waar het precies aan ligt dat het minder draait, weet ik niet. Toch ben ik er zeker van dat wij ons veilig gaan spelen.”

Naast Limon hebben ook Etkin Zivkara (Stormvogels), Mees Bloembergen (Hercules) en Maarten van Rijckevorsel (DSOV) definitief hun ‘ja-woord’ gegeven aan de Amsterdamse Hoofdklasser, die in de resterende competitieduels nog een aantal punten nodig heeft om zich veilig te spelen.

Foto: Jeroen de Kock. Omar Limon namens DCG in actie tegen ZSGOWMS.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!