Kaars heeft goed onderhoud met Alex Pastoor

Dennis Kaars heeft vanmiddag (dinsdag) een goed gesprek gehad met Alex Pastoor, de hoofdtrainer van Sparta. Uitkomst van het gesprek was onder meer dat de aanvaller van De Dijk volgende week een aantal trainingen in Rotterdam zal afwerken. Daarna wordt er besloten of Kaars een contract krijgt in Rotterdam.

Kaars: “Ik heb echt een prima indruk van de trainer gekregen. Hij is recht voor zijn raap, open en eerlijk. Het leek daarnaast ook wel echt op een sollicitatie gesprek. Ik moest mezelf diverse cijfers geven voor een aantal vaardigheden, maar ik had het niet het idee dat ik mezelf moest verkopen, hoor.”

Sparta meldde zich vorige week bij de aanvaller van De Dijk die er dit seizoen al negentien in heeft liggen. Na de nederlaag tegen OJC Rosmalen (1-4) sprak Kaars voor het eerst voor de camera over de interesse van Sparta. Kaars: “Ik kan nog niet inschatten hoe het gaat aflopen. Ik zal het de komende week moeten laten zien. Het voelt dan ook echt als een stage. Na mijn stage (tot donderdag of vrijdag, red.) zullen we kijken wat er gaat komen. Ik ga er wel vanuit dat ze mij dan in de winterstop willen hebben. Al moet ik eerlijk zeggen dat we het daar nog niet over gehad hebben. De beslissing is nu aan de trainer.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)