Kaartverkoop De Dijk – Vitesse begonnen

Donderdag 22 september om 20:00 uur speelt De Dijk in de eerste ronde van de KNVB beker tegen Vitesse. De derdedivisionist verwacht dat er zo’n 2000 toeschouwers op het duel afkomen. De kaartverkoop is vandaag begonnen. Voorzitter Ton Langelaar laat weten dat de club er klaar voor is om de ploeg uit de eredivisie te ontvangen.

Langelaar: “We hebben besloten geen extra tribune neer te zetten. Na overleg met Vitesse is gebleken dat ze waarschijnlijk maar met zo;n honderd supporters komen. We hebben dan ook geen uitvak gemaakt. Iedereen kan lekker door elkaar heen staan of zitten. Zij nemen extra stewards mee en ook de politie Midden-Gelderland zal een oogje in het zeil houden. Daarnaast hebben we ook nog ons eigen veiligheidsmensen.”

De voorzitter verwacht dat er zo’n 2000 supporters op het duel af zullen komen. “We hebben 1600 kaarten in voorverkoop. Uiteraard zijn de kaarten in het weekend en op donderdagavond te koop bij de club. Daarnaast hebben we drie adressen waar je de kaarten kunt kopen. We hebben de prijs heel aantrekkelijk gehouden. We vragen 10 euro (in plaats van de regulier 8 euro) voor volwassen. Gepensioneerden en kinderen betalen maar vijf euro. We verwachten dus een vol huis.”

De voorzitter wil zich zelf ook nog wel een verkooppunt noemen. Langelaar: “Iedereen mag me bellen om een kaart te kopen. Dus zet mijn nummer gerust in het stukje. Dan kan ik gelijk kijken of het een beetje leeft onder de mensen.”

De kaarten voor De Dijk – Vitesse zijn verkrijgbaar op de volgende adressen:

Hoekstra en van Eck Makelaars, Purmerplein 2-4
IJssalon IJskoud de Beste, Meeuwenlaan 331
BOB Autowas, Monitorweg 15-17

Verder zijn de kaarten op zaterdag, zondag en donderdagavond in het clubhuis van De Dijk te verkrijgen aan de Schellingwouderdijk en dus bij voorzitter Ton Langelaar via telefoonnummer 06-53952985

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)