Kaartverkoop De Dijk – Ajax in Volendam gaat los

Kaarten voor de bekerwedstrijd tussen De Dijk en Ajax op woensdag 25 oktober gaan vanmiddag om 16:00 uur in de verkoop. Voor het duel in het KRAS Stadion in Volendam worden 6500 kaarten verkocht. Voor leden van De Dijk zijn er speciale verkoopmomenten op de club. 4600 kaarten worden online verkocht.

Van de 6500 beschikbare kaarten moet De Dijk volgens de regels van de KNVB 400 kaarten afstaan aan supporters van Ajax. Daarnaast heeft de club besloten zo’n 1500 kaarten achter te houden voor de eigen leden. Deze zullen de komende week op vier momenten aan de leden worden aangeboden. “Deze kaarten zijn echt alleen voor leden. Zij moeten ook aantonen dat ze lid zijn van de De Dijk. Het heeft dus geen zin als je geen lid bent om te proberen die kaarten te bemachtigen”, zegt bestuurslid Peter Oosterbeek.

De Dijk wil op de Pe Muren Tribunen (korte zijde) een sfeervak creëren voor de jeugd. “We zetten tien bussen in om onze leden naar Volendam te vervoeren. De jeugd (onder dertien) zal dan onder begeleiding naar het stadion gaan. Allemaal in hun shirt van De Dijk. Dat moet een mooi gezicht zijn.”

Kaarten voor het duel variëren in de prijs van vijf tot twintig euro. Kinderen betalen vijf euro (korte zijde) of acht euro (lange zijde). Voor volwassenen is dat tien of vijftien euro. Kaarten voor de eretribune kosten twintig euro. De kaarten in de vrije verkoop zijn alleen online te bestellen via de website van FC Volendam. Klik hier om direct naar de kaartverkoop te gaan. De kaartverkoop start om 16:00 uur.

Foto website FC Volendam | KRAS Stadion

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)