Home / Algemeen / Kappel in beeld bij Panathinaikos
Leandro Kappel

Kappel in beeld bij Panathinaikos

Amsterdammer Leandor Kappel (ex-AFC) is in beeld bij de Griekse topclub Panathinaikos en het Italiaanse Verona. De behendige aanvaller staat nog tot de zomer onder contract bij het Griekse Doxa Drama.

Kappel laat Het Amsterdamsche Voetbal vanuit Griekenland weten dat er inderdaad interesse voor hem is. Kappel: “Beide clubs hebben me afgelopen weken bekeken. Panathinaikos afgelopen weekend tegen Panchaiki en Verona was al eerder naar me komen kijken. Ik heb van de clubs persoonlijk nog niets gehoord.”

Leandro Kappel in actie voor Doxa Drama

De belangstelling werd eerder al kenbaar gemaakt in de Griekse media. De Amsterdammer is bezig aan een goed seizoen bij Doxa Drama. In de de veertien wedstrijden die hij tot nu toe speelde scoorde hij zeven keer en meestal kan hij rekenen op een basisplaats.

De 23-jarige Kappel is bezig aan zijn derde seizoen in Griekenland. Hij begon zijn loopbaan bij AFC en vetrok toen op amateurbasis naar FC Volendam. Toen hij in 2010 over wilde stappen naar FC Hilversum kreeg hij een aanbieding uit Griekenland.

Kappel scoort een van zijn zeven doelpunten dit seizoen

Kappel: “Ik heb nog niets gehoord maar hoop wel snel iets te vernemen maar ik denk zelf dat als er een overgang komt het pas in de zomer zal zijn omdat ik dan pas transfervrij ben. Voor de duidelijkheid: Er is nog niets zeker!”

Foto’s facebook pagina Leandro Kappel

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC