Home / Algemeen / Kapper Kees in talkshow HAV

Kapper Kees in talkshow HAV

Het Amsterdamsche Voetbal is hard bezig met de voorbereidingen voor haar eerste talkshow. Deze zal maadag (14 januari) worden opgenomen in Cafe La Bastille aan het Thorbeckeplein. Vast onderdeel zal een rubriek zijn met  ‘Kapper Kees’ . Wie is kapper Kees en waarom zit hij in een talkshow van Het Amsterdamsche Voetbal?

Kapper Kees is de 62-jarige Kees Bregman, voormalig profvoetballer. De Amsterdammer begon als spits, maar uiteindelijk kon hij beter verdedigen. Er zijn zoveel profvoetballers maar wat maakt Kees nou zo speciaal? Kees brak op zijn 23e door als profvoetballer bij FC Haarlem. In de jaren ’70/’80 was hij een van de weinige Nederlandse voetballers die succesvol was in de Duitse Bundesliga. Zo speelde hij maar liefst zeven seizoenen voor MSV Duisburg en kwam hij ook nog uit voor Arminia Bielefield en Fortuna Köln. Voor het wereldkampieonschap van 1978 in Argentinie was hij een van de laatste afvallers.

 

Kapper Kees knipt Swift middenvelder  Tobias Kuijverhoven.

Daarnaast was Kees altijd al bezig met het knippen van mannen. Inmiddels heeft hij een kapperszaak op de Bos en Lommerweg waar hij veel bekenden koppen knipt. Zo hangt zijn muur vol met foto’s van bekenden klanten als Wilfred Genee, Simon Tahamata, Ruud Krol, Johan Neeskens en anderen.  In de talkshow zal kapper Kees het haar knippen van amateurvoetballers uit onze regio en ze stevig aan de tand voelen. In de eerste aflevering knipt en scheert hij  Tobias Kuijvenhoven, speler van Swift.

Het resultaat is volgende week op deze website te zien in de eerste aflevering van de talkshow “Het Amsterdamsche Voetbal LIVE”